Chris Alleman

 

Wat ooit begon uit nieuwsgierigheid, groeide al vlug uit tot een passie.

Na een jarenlange intense omscholing tot kok, startte hij in februari 2005,
Diner@home catering

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste culinaire trends,
volgt hij diverse opleidingen in Syntra West.

Hieronder een lijst van de reeds gevolgde opleidingen:

  • Wereldkeuken
  • Wild en gevogelte
  • Traiteur culinair
  • Vis culinair
  • Wokgerechten
  • Vietnamees
  • Nieuwe texturen, geleien en bindmiddelen
  • Walking dinner gerechten
  • Koken: Traditie - Wetenschap, Peter Coucquyt
  • Vaccuümgaren, Eddy Van Den Langenbergh
  • Desserts op bord, Piet Van Steenberghe
  • Patisserie in de keuken, Inge Mersseman

Deelname aan het Belgisch kampioenschap barbecue 2006 en 2009 

Gastdocent bij Syntra West

© Het Embryo